Kaarten voor Soul Live Festival 2021

Kaarten voor het Soul Live Festival 2020 blijven geldig voor het festival van 2021. Wij hopen eigenlijk alle artiesten te kunnen behouden voor volgend jaar inclusief Joss Stone. Daarnaast zijn wij bezig met een nieuwe datum. We hopen hier snel meer over bekend te kunnen maken.

Bewaar je ticket

De coronacrisis is een uitzonderlijke situatie die een grote financiële impact heeft op de gehele culturele sector. Daarom is in samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties, de ministeries van OCW en Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt een nieuwe ticketregeling opgesteld, ondersteund met de publieksactie ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Ook het Soul Live Festival sluit zich bij deze actie aan; we hopen je volgend jaar te zien met je bestaande ticket.

Voucher

Kun je onverhoopt niet op de nieuwe datum, dan krijg je het aankoopbedrag inclusief servicekosten terug in de vorm van een tegoed. Dit kun je gebruiken voor een ticket voor een ander evenement georganiseerd door Soul Live. Het tegoed is 24 maanden geldig. Als je uiteindelijk je voucher niet (geheel) hebt gebruikt en de termijn is verlopen, krijg je het (resterende) bedrag terug. Mocht je geen tegoed kunnen gebruiken, dan heb je het recht om je geld terug te vragen. De terugbetaling vindt een maand na het verplaatste festival plaats.
Meer informatie over de ticketregeling en de publiksactie "bewaar je ticket" vind je op  www.bewaarjeticket.nl.

TOP