SOUL LIVE FESTIVAL 2020

HET EERSTE CORONA PROOF FESTIVAL VAN NEDERLAND
De Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch is de locatie van ons festival. Door de Corona maatregelen hebben wij als organisatie besloten het festival in een ander jasje te steken. Tot 2021 wachten was voor ons geen optie. Vandaar dat wij hebben gekozen om de opstelling te veranderen in een openluchtconcert setting met daarbij een mega groot podium inclusief led schermen. Uiteraard hebben wij rekening gehouden met de zichtlijnen vanuit elke hoek! En dansen bij je stoel is zeker toegestaan! 
Op zaterdag 5 september en zondag 6 september hebben wij iedere dag 2 festival shows geprogrammeerd (4 in totaal). Met o.a. Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Waylon, Glennis Grace, Candy Dulfer en nog vele anderen. 
Zo groots is het Soul Live Festival nog niet eerder geweest. Kies dus jouw favoriete festival show en kom genieten van te gekke live optredens en DJs. Dit alles onder het genot van echte soulfood en een lekker drankje. Sluit je zomer af met vrienden en familie bij het Soul Live Festival!

Er zijn tweepersoons tafeltjes te koop en er zijn vierpersoons tafeltjes te koop. Selecteer een vak en het systeem geeft jou automatisch de beste stoelen.

De organisatie heeft op het gehele terrein rekening gehouden met de benodigde Corona maatregelen. Zo kan er bij de bar en bij de wc’s altijd voldoende afstand worden gehouden. Daarnaast zorgen wij voor voldoende punten om je handen te desinfecteren.

De tafels en stoelen zijn ingedeeld in vakken om zo voldoende van elkaar te kunnen houden. Dansen voor je stoel is uiteraard toegestaan.

Bij de middag show is het terrein vanaf 12:30 uur geopend. Je kunt dan tussen 12:30 - 14:00 arriveren. Afhankelijk wat er op je ticket staat.

Bij de avond show is het terrein vanaf 18:30 uur geopend. Je kunt dan moet tussen 18:30 - 20:00 arriveren.

Op deze manier komt niet iedereen tegelijkertijd binnen en kunnen we de coronamaatregelen hanteren.

De Pettelaarse Schans
'S-Hertogenbosch

AUTO
Kom je uit de regio? Dan raden wij je altijd aan om met de fiets te komen. Toch met de auto naar het Soul Live Festival? Voer dan Brabantlaan 1 ’s-Hertogenbosch in, in uw navigatie systeem. Er kan namelijk geparkeerd worden bij het Provinciehuis! Deze parkeerplaats kost €5,00. Mocht het terrein vol zijn dan word je doorverwezen naar het transferium.

FIETS
Met de fiets naar het Soul Live Festival? Dit is natuurlijk ook mogelijk! Doe hem goed op slot en fiets voorzichtig… De locatie is op slechts 15 min fietsen van het centrum!"
LET OP: Parkeer je fiets uitsluitend in de fietsenstalling, deze is dicht gelegen bij de entree.

OPENBAAR VERVOER
Met het openbaar vervoer naar Soul Live Festival 2019? Bekijk je reisadvies op www.9292ov.nl gebruik hiervoor het adres ‘De Pettelaarse Schans.’ Of bel 0900 9292 (0,50 per minuut) voor meer informatie.
Arriva Stadsbus lijn 11 - Richting Aawijk
Arriva Bus lijn 156 - Richting Eindhoven
Arriva Bus lijn 306 - Richting Uden
Arriva Bus Lijn 154 - Richting Eindhoven

Bij het Soul Live Festival betaald u met munten.
Deze kunt u met pin & cash halen bij de kassa's op het festival terrein
Munten worden niet retour genomen.

18+
Aan de deur wordt om legitimatie gevraagd

Het is niet toegestaan eigen drank en eten mee te nemen.
Het aanbod zal divers en lekker zijn.

OPTIE 1

U krijg maandag 27 juli een mail met daarin een voucher. Deze voucher kunt u binnen 14 dagen inwisselen voor een van de shows.

OPTIE 2

Bewaar je voucher voor het Soul Live Festival 2021

Bij een tafeltje van 2 personen hoef je niet uit het zelfde huishouden te komen.

Deze regel geldt uitsluitend bij de 4 persoons tafel

Voor overige vragen kunt u mailen naar info@soullivefestival.nl. Wij proberen uiterlijk binnen 4 dagen te reageren.

TOP